Udgivet i

Hvor hen til kold opkald ved hjælp af din højre hjernehalvdel–så du kan lave Cold Calling behageligt og produktive

De helt get”it.” Begge studerede den låse op for The Game beherskelse Program omhyggeligt og hurtigt, og nu er de bruger deres nye sælgende indsigter hver dag på måder jeg aldrig forestillet sig muligt.

Lidt om deres forretning… Bob er en komponist, performer og producer af original musik i en New Age fusion af solo klaver og glat jazz.Han har også en hardcore baggrund i traditionelle salg (ganske interessante “fusion”). Gwen, som ikke har nogen baggrund i salg, anlæg hos ham at få detailhandlere og andre forretninger til stock hans musik.

Dette er deres historie, fortalt af Bob.

Gwen og Bobs historie

Gwens og min opdagelse af din sælgende tilgang har haft en bemærkelsesværdig indflydelse på os personligt– og en næsten øjeblikkelig positiv virkning på vores bundlinje.

Hvad var blevet en udmarvende prøvelser er blevet en spændende rejse–en afslappende ‘gang’ hvor jeg støder på nye og interessante mennesker og finde dem, der deler en oprigtig interesse i, hvad vi har at tilbyde.Gør denne lyd “Pollyanna”?

Lad mig bare spørg dem af jer, der læser dette, “Hvornår var sidste gang du vågnede begejstrede for at gøre kolde opkald og gøre dem en fornøjelig del af din dag?”

Jeg har været sælger–med succes i mere end 30 år.Jeg startede ud at sælge encyklopædi Britannica og i 1980 ‘ erne var en af de top 5 multilevel marketing trænere i USA. Så jeg oprettede en radio produktionsselskab, der har stadig betragtes som en af top 50 i landet, med klienter så forskellige som krogers og NPR. Klienter søgte mig ud, og jeg behøvede ikke at forklare, hvem jeg var, eller hvad jeg gjorde.

Så hvordan jeg bliver bange for cold calling?

Det skete efter at jeg besluttede at udleve min drøm om at sætte min musik i verden.Så Gwen og jeg lanceret vores pladeselskab. Hun tog på alle design og grafik opgaverne for vores hjemmeside og emballage, mens jeg “tabt” mig selv i den kreative proces i et år. Vi lancerede vores label med 6 cd’er af min musik i flere forskellige genrer.

Så måtte jeg stå fremme og distribuere dem.

Jeg befandt mig siddende på telefon fysisk umuligt at foretage et opkald, fordi frygt havde berøvet mig for alle mine gamle sælger “saft.”

Jeg endelig kom til en skræmmende og smertefuld erkendelse.Den kreative proces med at gøre musik havde taget mig så langt ind i min “højre hjerne” at jeg var blevet en anden person. Den fyr, der altid havde vundet de salg konkurrencer var ikke hvem jeg var længere. Noget manglede. Lære at blive overgivet til min kreative selv havde gjort mig en anden person.

Jeg kunne ikke få mig selv til at gøre de kolde kalder for at kunne distribuere min musik, så jeg gjorde det eneste mulige.

Jeg lavede Gwen gøre det!

Hun havde ingen erfaring i at sælge, men hun var en naturlig sælger med en fantastisk personlighed.Selvfølgelig, uddannet jeg”” hende i alle de standard salg teknikker og strategier, jeg havde lært så godt (vi alle ved, hvad de er). Og par gange, hun spurgte mig: “Hvorfor ikke du gør kolde opkald?,” Jeg vil fortælle hende, “Fordi du skal lære det så ned ad vejen vi kan ansætte folk til at gøre det”– og kure tilbage til sikkerheden i studiet.

Det uundgåelige er sket.To eller tre dage gik med hendes holdning og aktivitet synker som sten. Jeg begyndte at kigge rundt at se hvis der var nogen nye svar derude. Det er når vi fandt dig, Ari. Og i søger efter en løsning for Gwen, fandt jeg løsningen for mig selv også.

Du ser, jeg havde en mental block.Jeg tilknyttet værst af hvad sælger var alt om cold calling–begrebet “at gå i krig”, hvor du sætte på din rustning og spille et ord og mind spil med nogen du aldrig har mødt.

Men jeg kunne ikke længere være denne person.Jeg ville ikke engang forsøge at være, at person. Men at forestille sig, at jeg ville have til at gøre det igen bygger mit pladeselskab bange helvede op fra mig.

Men vi har fundet din hjemmeside og begyndte at se dybt ind i hvad du havde at sige.

Helt ærligt, jeres var den tredje eller fjerde salgstræning hjemmeside vi kiggede på, men noget var mærkbart anderledes om din.Du var ikke en “træner”. Du tilbyde ikke “afsluttende hemmeligheder” eller “åbning linjer.”

Du foreslår et sind Skift, der viser alle de gammeldags idéer af manipulere, dreje, vejlede, spille og lukke ind i en simpel menneskelig handling: opbygge et forhold – at gøre venner og gøre forretninger med folk du kan lide og som kan lide dig.

Det var udtalelser på dit websted, der overbeviste mig om at bestille din beherskelse Program.Jeg har hørt stemmer af rigtige mennesker, som jeg vidste intuitivt var den ægte vare, og der ikke var så forskellig fra mig. Ligesom mig ønskede de at finde en måde at være sig selv og nyde rejsen.

Så snart dit program ankom, vi holdt op med at foretage opkald og fordybet os i det for de næste fem dage.

Den følgende uge, overskredet Gwens salg alle salg af de foregående 6 uger tilsammen.Plus jeg har tilføjet en ny national klient for Baran produktioner og tilføjet en ny kunstner med tre albums til indsamling bølge, alle i fem dage.

Vi er begge overbeviste om, skyldes det, at vi holdt op med at være “sælgere”.Vi begyndte at have det sjovt, og vi var forbløffet over hvordan folk reagerede på os. Hvad mere er, i slutningen af dagen var vi brændt ud. Vi var fyldt med energi, og virkelig lykkelig.

Ligesom jeg måtte lære at give slip og overgive sig til den kreative del af mig selv som komponist og musiker, tror jeg du har opnået den samme ting i kunsten at sælge.Tak for at bringe den højre hjernehalvdel til at sælge. Du er en kunstner.

Din ven

Bob Baran

Og her er et notat fra Gwen:

Hej Ari,

Jeg får meget mere trygge ved at bruge din tankegang og languaging.Jeg kan ikke tro, hvor meget mere afslappet jeg er nu når jeg gøre mit kald og de store svar, jeg får, ligesom “Jeg nød at tale med dig. Tak for hjælpen”efter folk ordre, er forbløffende.

Min salget er steget dramatisk, og jeg gør en masse færre opkald.Jeg er på telefonen længere, men nu jeg får salg på min første opkald.

Noget andet jeg har fundet din “højre-hjerne” tilgang er “hvad du siger, du mener.” Hvis jeg siger, “Der er ikke noget problem”, så jeg tror, at der er ingen problemer.Jeg er mere afslappet på telefonen og i min hverdag.

Tak, Ari, for din intuitive “højre-hjerne” tilgang til salg!

Din ven

Gwen Baran

6 strategier vil du lære fra programmet beherskelse

Her er 6 vigtigste take-aways fra programmet beherskelse, baseret på Bobs og Gwens erfaringer, der vil hjælpe dig med at flytte din salg tankegang, så du kan begynde at tappe strøm af din højre hjernehalvdel.

Fordi den højre hjernehalvdel er…

1.Involveret i processen (ikke resultatet)

Før du foretager et koldt opkald, tror på dig selv, “mit mål er ikke at gøre salget men at oprette en samtale baseret på hvordan jeg kan hjælpe anden personen.”

2.Intuitiv (ikke beregning af eller manipulerende)

Undgå at ændre hvem du er når du foretager dit opkald.Der er ingen grund til at være på “scenen” eller at lyde entusiastiske. Bare være din hverdagen afslappet selv, som hvis du ringer en ven. Folk ved, hvornår du bliver ægte, og når du ikke.

3.Fleksibel (ikke lineær)

Undgå at ændre hvem du er når du foretager dit opkald.Der er ingen grund til at være på “scenen” eller at lyde entusiastiske. Bare være din hverdagen afslappet selv, som hvis du ringer en ven. Folk ved, hvornår du bliver ægte, og når du ikke.

4.Beton (ikke abstrakt)

Udvikle to eller tre særlige problemer at du kender dit produkt eller service løser.

5.Holistisk (ikke opdelte)

Give slip på tænkning “køber-sælger”, og se den person, du ringer som en anden person, ikke som et “perspektiv.”

6.Open-ended (ikke stiv)

Slip for at bekymre sig om kørsel samtalen “fremad.” I stedet, åbne dine opkald med et problem erklæring, som opretter svaret “Hvad mener du?” eller “Fortælle mig mere.”