Udgivet i

Gør det selv Credit Reparation er en god mulighed

Generelt er der mange, der tager deres kredit rapport for givet. En god kreditvurdering er imidlertid meget vigtigt værktøj for førende økonomisk vellykket liv. Kreditrapporter giver mulighed for mange ting som kreditkort, Biludlejning, problemfri gratis lån og lejlighed huslejer osv. Hver gang du går glip af en betaling eller gøre standard din kreditor vil rapportere det til kredit-bureauet og din kredit rapport vil blive påvirket. Hvis du fortsætte med at gøre dette eller lad lån gå standard du vil hurtigt finde dig selv i en kredit rod, slås din kredit og de fleste andre typer af låneansøgninger. Du vil blive bedt om at gøre nogle kredit reparation.
Hvis du søger på internettet eller klassificeret annoncer mens forske for kredit reparation, vil du støde på mange tilbud fra forskellige virksomheder, der tilbyder kredit reparation tjenester. De fleste er aggressivt markedsført, og hævder at fastsætte din kreditrapporter hurtigt for et gebyr. Du er nødt til at handle med forsigtig mens du vælger et selskab, som ikke kun mange af dem er svindel, men også du kan reparere din kredit mere effektivt.
Det er simpelthen fordi der er intet et kredit reparation selskab vil gøre at du kan gøre selv, selvom de indebærer så. Et kredit reparation selskab er ikke sig kredit-bureauer, og kan aldrig få fattige mærker på din kreditværdighed, slettes. For det meste hvad der ville ske er at kredit reparation selskab vil bede dig om at få din kredit rapport fra Præsidiet og derefter udfordre nogen negative emner, de finder i rapporten.
Nogle gange, credit reparation selskaber vil engagere sig i juridisk tvivlsomme aktiviteter som, de vil spørge dig at ændre din adresse og bankoplysninger til at starte en “ny” kreditværdighed. Dette er ulovligt og ineffektiv. Gør det selv er mantraet for en bedre kredit reparation. Hvis du gør en hurtig søgning på nettet vil du finde mange websteder tilbyder systematisk og trin for trin råd. Se efter et råd fra en regering eller andre godt betroede organisationer.
Få din kredit rapport fra Præsidiet og undersøge det nøje, udfordre skriftligt fejl du finder i rapporten. Udfordring kun ægte fejl, hvis rapporten er fejlfri, engagere sig i traditionelle metoder kredit reparation. Det ville være bedst at få en sikrede kreditkort og bruger det regelmæssigt. Denne måde, vil du langsomt og surly forbedre din kreditværdighed.
Være tålmodig og gøre smart budgetbeslutninger. Dette vil aktivere du til at betale dine kreditorer til tiden. Overarbejde, du vil vise sig at dem at du er ægte og egnet til kredit. Denne proces det temmelig langsom men er det surly effektiv. Gør det selv vil helt sikkert være langt mere affektiv i det lange løb end at vælge en kredit reparation selskab.