Udgivet i

At sikre et amerikanske kommercielle realkreditlån

Hvad er den mest effektive måde at sikre os kommercielle pant? Arbejde med et pant mægler, der har specialiseret sig i dette område. Hvis du har nogensinde anvendt for et lån, er du fortrolig med bjerget af papirarbejde du skal udfylde under processen. Långiver tager ansøgerens oplysninger, løber det troede deres retningslinjer og formler og efter at have ventet mange uger, er truffet afgørelse til enten godkende eller afvise lånet. Hvis det godkendes, kan at transaktionen fortsætte. Hvis der nægtet, har ansøgeren til at begynde processen forfra igen.
Amerikanske kommercielle realkreditinstitutterne bruge retningslinjer svarer til dem, der anvendes ved ansøgning om et bolig lån. Ansøgeren skal fremlægge en god grund til brug for lånet. Egenskaben skal have en acceptabel anslåede værdi. Placeringen af egenskaben anses også. Kredithistorie af ansøgeren, herunder de finansielle betingelser for erhvervslivet er grundigt undersøgt. Derudover kræver kommercielle realkreditlån betydelig sikkerhedsstillelse til sikring af lånet. Dette kan være i form af business udstyr eller lager, personlige eller andre egenskaber, tunge maskiner eller ethvert aktiv med en betydelig værdi.
Men selv mest forberedt omhyggeligt og veldokumenterede kommercielle pant ansøgninger kan blive afvist. Når dette sker, har ansøgeren intet andet valg end at begynde godkendelsesprocessen kedelig kommercielle realkreditlån lån over igen. Uger går, mulighederne er tabt, og resultatet er stadig ukendt. Hvor mange gange vil du gå gennem denne proces?
De fleste ansøgere er enige om det korrekte svar er kun én gang. Den måde at opnå dette mål er at arbejde med en erfaren og velrenommerede amerikanske kommercielle realkreditlån broker. En mægler tager din én færdige kommercielle pant ansøgning og sender den til mange forskellige kommercielle långivere, alle på samme tid, hvilket øger dine chancer for godkendelse og sparer dig en betydelig mængde tid.
En kommerciel pant mægler fungerer med disse forskellige långivere hver dag. Mægler ved hvad hver långiver søger i en ansøgning og sender din ansøgning til dem med de bedste chancer for at godkende dit lån. Denne metode er meget målrettet. Og mæglere kun får udbetalt, når de med succes svarer ansøgeren med långiver. Deres økonomiske incitament er, hvad der motiverer dem. Allerbedst, betaler långiver den mægler gebyrer, ikke sagsøgeren.
Arbejder med en kommerciel pant mægler koster dig, sagsøgeren, intet. Arbejde med en mægler frigør din tid, så du kan komme tilbage til at køre din forretning. Arbejder med en mægler høj grad øger dine chancer for at få dit lån godkendt hurtigt. I virkeligheden, få mæglere ofte godkendelse fra flere långivere, der sætter ansøgerne i en god position til at forhandle bedre lånevilkår. Og bedst af alt, mæglere vil håndtere disse forhandlinger!
Der er så mange grunde til, hvorfor arbejde med en amerikanske kommercielle realkreditlån broker giver mening. Men det er fantastisk hvor mange ansøgere ikke drage fordel af deres tjenester. Du arbejder hårdt på at strømline din virksomhed og skære dine driftsomkostninger så hvorfor ikke strømline dine kommercielle lån godkendelsesprocessen? For hurtige resultater, skal du kontakte en amerikanske kommercielle realkreditlån broker i dag!